Thursday, June 5, 2014

Шоколадные маффины | Chocolate muffins


Вам потребуется | You'll need:

2 яйца | 2 eggs
50 г сахара | 50 g of sugar 
100 г молока | 100 g of milk
340 г муки | 340  g of flour
100 г сливочного масла |100 g of melted butter
ванилин | vanilla 
1 ч ложка разрыхлителя | 1 teaspoon of baking powder
100 г горького шоколада | 100 g of dark chocolate 

1. Ввзбейте яйца. Масло, шоколад и сахар растопите на водяной бане, вместе с молоком добавьте ко взбитой смеcи.
Whisk the eggs. Butter, chocolate and sugar melt in a water bath, add together with milk to the creamed mixture.

2. Просейте в тесто муку смешанную с разрыхлителем и ваниль, замесите тесто.
Sift the flour into the dough mixed with baking powder and vanilla and knead the dough.

3.Выпекайте кексы при температуре 200 ° C около 25-25 минут.
Bake at 200 ° C 20-25 minutes.


Bon appetit! 


Всегда буду рада услышать о ваших кулинарных приключения:)
I'd be happy to hear about your culinary adventures) 

Avec l'amour, Marguerite ...

6 comments:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...