Tuesday, May 20, 2014

Домашний пирог | Home Pie



Любимые рецепты из детства - бисквит и нежный заварной крем.
Ловите новый сладкий рецепт.
Favorite recipes from the childhood - biscuit and delicate custard.Don't miss new sweets!


Вам потребуется | You'll need:

4 яйца | 4 eggs
100 г сахарной пудры | 100 g of sugar powder
120 г муки | 120  g of flour
ваниль | vanilla 

ягоды | berries

Для крема:
200 г сливочного масла | 200 g of butter
100 г молока | 100 g of milk
2 столовые ложки крахмала | 2 spoons of starch
150 г сахарной пудры |100 g of sugar powder
ваниль | vanilla




1. 
Отделите белки от желтков. Белки взбейте до мягких белых пиков. Желтки взбейте с сахарной пудрой. Аккуратно, но энергично смешайте белки, желтки и муку. Готовое тесто выложите в предварительно смазанную маслом форму и выпекайте 20-25 минут при температуре 200° C.
Separate the whites from the yolks. Proteins whisk until soft white peaks. Whisk the egg yolks with the sugar. Gently but vigorously mix proteins, egg yolks and flour. Put the prepared dough in a greased form and bake 20-25 minutes at 200 ° C.

2. 
Дайте бисквиту остыть. В одной трети всего объема молока разведите крахмл. Остальное вскипятите с сахаром. Заварите сироп крахмалом и готовьте до загустения.
Give biscuit cool. In one third of the total volume of milk dissolve starch. The rest of milk boil with sugar. Add starch and cook until thickened.

3. 
Остудите сироп и взбейте с ним размягченное масло.
Cool the syrup and beat him with the softened butter.

4.
Разрежьте бисквит на две части. Смажьте его кремом и выложите ягоды. Я украшала бисквит фигурками из марципана - остальное дело вашей фантазии. Вы можете сделать крем разноцветным используя какао и сок сельдерея и свеклы.
Cut the cake into two parts. Lubricate the cream and place berries on. I decorated the cake of marzipan figurines - the rest is a matter of your imagination. You can make a cream colored using cocoa and celery juice and beetroot juice.

Bon appetit! 


Всегда буду рада услышать о ваших кулинарных приключения:)
I'd be happy to hear about your culinary adventures) 

Avec l'amour, Marguerite ...

17 comments:

  1. This looks delicious..I just followed you on GFC!
    Omnivogues

    ReplyDelete
  2. That looks amazing!

    Lauren,
    http://www.atouchofsoutherngrace.com/

    ReplyDelete
  3. Looks so tasty,thanks a lot for this post
    Kisses

    http://www.alisagromova.com/

    ReplyDelete
  4. Thanks for stopping by and loving my blog. Maybe you would like to join my Chanel Makeup Giveaway and follow me too?
    http://www.diva-in-me.com/2014/05/treats-for-my-readers-chanel-makeup.html#.U3wONvmSzwx

    ReplyDelete
  5. YUM! This looks like heaven! Especially with the fresh fruit! I did a recipe on my blog today, too!

    Audrey
    www.lululinden.com

    ReplyDelete
  6. This pie looks really tasty!!I'll definitely will try it at home:))

    ReplyDelete
  7. This home pie looks so delicious!!! I need to try to make at home for sure :)
    Thanks so much for your lovely comment on my blog, I'm following you on Bloglovin and G+, hope you follow me back!
    XOXO

    Milu
    www.hellolupi.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Definitely looks good =)
    Thank you for visiting my blog. If you really love it, do come visit again and perhaps you'll like to follow me =)

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...