По-моему, он вдвойне вкусный, когда шоколадный!
To my mind it'd double tasty when is chocolate!
To my mind it'd double tasty when is chocolate!
Для основы вам потребуется:
200 г песочного печенья
50 г сливочного масла
Все что нужно сделать, это превратить печенье в крошку и размять с маслом, затем плотно утрамбовать на дно формы со съемным дном и запечь в течении 10 минут при температуре 220 ° C
200 g shortbread
50 g of butter
All you need to do is turn the cookies into crumbs and mash with butter, then tightly pack it in a backing dish with a removable bottom and bake for 10 minutes at 220 ° C.
Для основной массы торта:
250 г сливочного сыра (маскарпоне)
150 г сливок
60 г горького шоколада
2 ложки какао
2 чайные ложки коньяка
20 г ванильного сахара
For the bulk of the cake:
250 g cream cheese (mascarpone)
150 g of cream
60 g of dark chocolate
2 tablespoons of cocoa
2 teaspoons brandy
20 g of vanilla sugar
Сыр следует взбить до образования густой однородной массы, добавить сливки и растопленный шоколад и взбить еще раз. После смесь выложить на готовую основу. Затем торт отправляют в холодильник на 4 часа или даже более, чтобы он успел принять форму.
Cheese should be beaten until a thick smooth paste, add the cream and melted chocolate and beat again. After the mixture has to be put on a ready basis. Then send the cake to the refrigerator for 4 hours or more, it had to take shape.
Bon appetit!
Всегда буду рада услышать о ваших кулинарных приключения:)
I'd be happy to hear about your culinary adventures:)
Avec l'amour, Marguerite ...
Would you believe me if I tell you I have never done a cheesecake? haha sad but true. Thanks for the recipe. I'll write it down and try it! I am following you via GFC, Google+ and Bloglovin. It would mean a lot to me if you did the same :)
ReplyDeleteI am following you via GFC, bloglovin and Facebook it would be awesome if you followed me back! :)
thisblogbelongstosabi.blogspot.com
BLOGLOVIN: http://www.bloglovin.com/blogs/here-there-everywhere-12715673
Greetings, Sabina.
Thank you, of course!
DeleteLooks gnammy!!
ReplyDeletehttp://julesonthemoon.blogspot.it/
You are so nice!
DeleteLooks really delicious
ReplyDeleteKisses
Aga
Check my new post:
How to wear tartan skirt?
www.agasuitcase.com
Yummy post
ReplyDeleteLove Vikee
www.slavetofashion9771.blogspot.com
Thanks C:
DeleteThank you!
ReplyDeleteI will C:
ReplyDelete