Saturday, May 14, 2016

apple blossom girl



Однажды кто-нибудь расскажет нашу историю. Про города, в которых был май, про то, как нежно было смотреть закат с крыш, о бесконечных прогулках и разговорах, о том, как мы смеялись, пили шампанское по пятницам, искли что-то важное, сидели на траве в парке и пытались готовиться к экзаменам... Я думала, что так бывает в придуманных кем-то историях, вышедших огромным тиражом, или в фильмах из Голивуда. Но это - про нашу жизнь. Здесь и сейчас. То, что стоит долгих зим и дней без рассвета. И с каждым годом будет все трепетнее "а помнишь?" И с каждым ушедшим днем - все больше ответственность.  


Если обернутья назад, так жаль упущенных мгновений и стран, где ты не был. А потому лучше сделать шаг в пропасть, чем на краю ждать в раздумьях. Сколько бы планов мы не строили, я знаю, все будет иначе. И все же, это наша история. Искренняя и странная. И пусть. Когда, через пару миллионов лет, я найду на дальней полке кружевное майское платье и вдруг вспомню все, что я чувствовала, все вновь зазвучит как прежде, как в мои 19... А потому - когда мы смотрим на звездное небо конца весны и посылаем в космос свои желания сквозь тяжелые медовые запахи черемухи и сирени, нужно быть аккуратнее. Они имеют свойство сбываться.


One day someone will tell our story. About the city, where May was flourishing, about sunsets from the roof, about endless walks and conversations, how we laughed, how we drank champagne on Fridays, how we searched for something important, sitting on the grass in the park, and tried prepare for exams ... I thought that it happens only in written stories, published in great quantities, or in the Hollywood films. But this is about our lives. Here and now. What is worth these long winters and the days without dawn. And with every year passed "do you remember?" sounds more quivering. And with each day passed you feel more and more responsible.



And looking back you feel so sorry for the missed moments and countries where you have not been. And therefore it is better to take a step into the abyss than to spend your time waiting. No matter that we planed, everything will be different. And yet, it is our history. Sincere and strange. And when, after a couple of million years, I find at the far shelf my lace May dress and I remember all that I felt, everything will sound again as before ... That is why - when we look at the starry late spring sky and send in the space our desires through the heavy honey smell of wild cherry and lilac, you have to be careful. Dreams come true.

















ZARA dress | ZARA rucksack | MIGATO flat sandals

Thanks for the help to Maria Uvarova 




3 comments:

  1. Love your dress, beautiful photos!! :)

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. You look amazing
    Fabulous outfit

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...