Friday, May 1, 2015

Tartins with curd cream and blueberries





  Ингредиенты для 12 тартинок
 Ingridients for 12 tartins

350 г творога | 350 g of cottage cheese
150 мл молока | 150 ml of milk
1 яйцо | 1 egg
100 г сливочного масла | 100 g of butter
3 ст ложки сахара | 3 spoons of sugar
1 стручок ванили | 1 vanilla pod
2 ст ложки крахмала | 2 spoons of starch




1
Взбейте яйцо с маслом и сахаром, затем разотрите творог, выложите в яичную массу. 

Whisk the egg with butter and sugar, then mash the cottage cheese, pull into the egg mass.

2
Добавьте крахмал и молоко и доведите до кипения, затем хорошо взбейте.

Add starch and milk and bring to a boil, then whisk well.

3 
Выложите крем в корзиночки из песочного теста и запекайте в духовке 15 минут при температуре 200 ° C.

Put the cream in tartins of pastry and bake in oven for 15 minutes at 200 ° C.

4
Сверху выложите ягодки черники. 
Top with blueberries.



Bon appetit! 

Всегда буду рада услышать о ваших кулинарных приключения:)
I'd be happy to hear about your culinary adventures) 

Avec l'amour, Marguerite ...

17 comments:

  1. Looks delicious!!! Thanks for following, dear, I'm your new follower too (280)! Want to follow via facebook too? Kisses

    ReplyDelete
  2. They looks gnammy!!

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete
  3. So delicious!

    http://helderschicplace.blogspot.com/2015/05/yellow.html

    ReplyDelete
  4. Hi :D Humm, yummmy *,* I'll try to do this :D
    I don't knew your blog but I really liked the content . And if we replaced followers? If you follow me on GFC I follow back! :D

    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...