Запахи цветущей липы, мокрого асфальта, любимых духов и библиотечных книг, шелест листвы, открытые настежь окна, прогулки по ночному городу и стрекот цикад, бесконечно длинные дни и бесконечно короткие ночи, шепот секретов, полеты качелей, глубокие лужи, мгновенно исчезающие под яркими лучами солнца, радуга в небе и корзинки ароматной клубники...
Это лето и оно еще только начинается...
Scents of blossom linden blossom and wet asphalt, favorite perfume and library books, the rustling of leaves, wide open windows, walking through the night city and the chirping of cicadas, endlessly long days and endlessly short nights, whispering secrets, flying swings, deep puddles, instantly disappearing under the bright sun, the rainbow in the sky and fragrant basket of strawberries ...
That's summer and it is only begining ...
I was wearing:
Naf Naf dress
Promod shirt
Bera Blum heels
Promod necklace
Diva, H&M bracelets
Diva earrings
Six bag
А теперь я хочу поделиться с вами очень вкусным клубничным рецептом:)
And now I want to share with you one very delicious strawberry recipe :)
Клубничный пирог по рецепту моей мамы:
Strawberry cake for my mom's recipe:
Strawberry cake for my mom's recipe:
Вам потребуется:
You will need:
For the cream:
You will need:
- 250 г сметаны / 250 g of cream
- 2 яйца / 2 eggs
- 150 г сахара / 150 g of sugar
- 3 стакана муки / 3 cups of flour
- 200 г сливочного масла / 200 grams of butter
- 1 чайная ложка разрыхлителя / 1 teaspoon of baking powder
- ванилин / vanilla
- соль / salt
- 400 г клубники / 400 g of strawberries
For the cream:
- 2 желтка / 2 egg yolks
- 1 ложка крахмала / 1 tablespoon of starch
- 1/2 стакана молока / 1/2 cup of milk
- 2 ложки муки / 2 tablespoons of flour
- 2 ложки сахара / 2 tablespoons of sugar
- ванилин / vanilla
Mix and cook over low heat until thick consistency, stirring constantly.
Замешиваем тесто
knead the dough
Раскатываем его
Roll out it
Смазываем кремом и выкладываем сверху клубнику
Lubricate cream and lay strawberry on the top
Выпекаем при температуре 220 C примерно 40 минут
Bake at 220 C for approximately 40 minutes
Готово! Приятного чаепития:)
Done! Enjoy your tea :)
Avec l'amour, Marguerite...
No comments:
Post a Comment